Félidő

"Még jó, hogy bele nem lépett!" (Boncz Géza)

Izgalmas mérkőzést láthat a felcsúti Pancho Aréna közönsége, a találkozót a szeselszigeteken bejegyzett közvetítőcégeknek köszönhetően a világ számos országából követik figyelemmel.
 
A beléptetést végző biztonságiak gondosan kiszűrték az újabb népszavazási kezdeményezésekkel érkezőket, ám az egyik szektor így is 98%-osan megtelt. A büfében természetesen leginkább a magyarság csúcsteljesítményeit jelentő hungarikumok és a Magyar Értéktár tételei voltak kelendők, számos darab fogyott a Piros Aranyból, az Erős Pistából, a mirelittermékekből és a tiszavirágzásból.
 
A találkozó egészen a 45. percig unalmasan csordogált, akkor Rogán Antal ment el a balszélen, kiosztott három kötvényt, majd Orbán Viktorhoz passzolt (a közönség fütyül), aki laposan beadott egy módosító javaslatot.
 
(A VIP-páholy közönsége rezignáltan figyelte az eseményeket, Ghaith Pharaon az asztal alá bújva ott sem volt, de ha mégis, lehet, hogy csak a névrokona, Mészáros Lőrinc a reggel vásárolt, ám még meg nem szüntetett újságokat olvasgatta.)
 
A labdára kevesen érkeztek, oda az akció, a nézőtérről Habony Árpád a szabályokkal mit sem törődve hazaeladás miatt büntetőt reklamált, hiába. (Részletek a holnapi Lokálban.) A nézők szitkozódva kommentálják és osztják meg az eseményeket (de nem uralkodnak).
 
Félidő, a 888.hu már a végeredményről ír, az öltözőbe tartó Kósa Lajos fájlalja, hogy az ellenfél nem rúgott öngólt, de bizakodva tekint a jövőbe. A kivetítőn Michelle Wild ad kielégítő választ.
 
Szünet, hírek röviden.
 
(Migránsok erőszakoskodtak tegnap Németországban, ahogy az a 2001-ben készült brazíliai videón is jól látható. Maradjanak velünk.)