Jobbik: A Fidesz-propaganda tesz a törvényre, amikor bukik a kampányhazugság

Jobbik: A Fidesz-propaganda tesz a törvényre, amikor bukik a kampányhazugság
"Jogerős ítélet is kimondja már, hogy a kormánypárti lakájmédia hazudott a borsodi időközi választás kampányában. Mégis, valamiért azt gondolják, hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények. Az ellenzék közös jelöltje végrehajtási eljárást indított a Magyar Nemzet ellen"

- olvasható a Jobbik friss sajtóközleményében.

A keresztényszociális néppárt azt írja, "tavaly augusztus 27-én tényként állította a Magyar Nemzet az időközi országgyűlési képviselő-választáson induló ellenzéki jelöltről, hogy a Magyar Gárda megyei szóvivője volt. Ezt a hazugságot természetesen nem tudták bizonyítani, ezért jogerős ítéletében a bíróság helyreigazítás közlésére kötelezte őket."

Az ellenzéki párt kiemelte,

"a Fidesz lakájmédiája azonban nem csak arról híres, hogy folyamatosan hazudozik, hanem arról is, hogy egyáltalán nem tisztelik a törvényeket, és nem is hajtanak végre önként bírósági ítéleteket."

A Jobbik szerint ezt elégelte meg Bíró László, aki végrehajtási eljárást kezdeményezett a fideszes propagandalap szerkesztősége ellen, amit a bíróság el is rendelt.

"A továbbiakban végrehajtó fog kopogtatni náluk, reméljük, a kormány által cserben hagyott devizahitelesekkel szemben megszokott határozottsággal"

- tették hozzá.