Bírósági ítélet fosztotta meg Jollyt a trónjától. Cigánylánytól lopta a No roxa ájt

A népszerű dalt le kell törölni a legnagyobb videomegosztó oldalról, mert a tartalom szerzői jogot sért.


A mulatós dal ősverzióját ugyanis eredetileg Dirnberger Tímea (Kamy) védette le 2007-ben az Artisjus-nál Cigánylány néven, majd a műalkotásra Jolly és Kis Grófo új szöveget írt. Az újrahasznosított mulatós nóta 22,5 milliós nézettséget produkált a Youtube-on. 

Tarcsi a magyar futballhős; Böde Dániel tiszteletére is újraszerkesztette az egyre híresebb zeneszámot, a Feröer-szigetek elleni mérkőzés után.

Dirnberger ugyan engedélyezte, hogy Tarcsi felhasználja művének zenei alapjait, a mulatós azonban a forrást elfelejtette feltüntetni. Jolly az inkorrekt eljárást úgy magyarázta, hogy a Cigánylányt alaposan átdolgozta. A bírósági szakértők azonban megállapították, hogy a két mű lényegében azonos. Dirnberger nem nyugodott bele abba, hogy Tarcsi az ő tollával ékeskedik, ezért fordult a bírósághoz, azt azonban elismeri, hogy a dallam Jolly nélkül nem ért volna el ekkora népszerűséget. Tarcsinak 200 ezer forint nem vagyoni kártérítést kell fizetnie egyelőre, ha nem fellebbez, a további igények az Artisjus adatai alapján kerülnek megállapításra.