Boldog István annyira meghajtotta a kampánybicajt, hogy beleszállt egy másik fideszesbe

Az agyontekert kampány-szobabicikli tartócsavarja meglazult. 

A törökszentmiklósi választókerület kormánypárti jelöltje a választások előtt ráébredt arra, amit nagyjából mindenki tud Jász-Nagykun Szolnok megyében: pocsék állapotban vannak az utak. Rá is feküdt a témára rendesen, ma például Mezőtúrról, a 46-os út mellől jelentkezett be a Facebookon, ahol 

dobpergés és fanfárzúgás: megkezdődött a régi aszfalt felmarása. 

Boldog kiemelkedő szónoki teljesítményről tanúbizonyságról téve mondja el, hogy a felújítás "biztonságos közlekedést ad, okoz a helyieknek"

A száguldó képviselő két órával később a Törökszentmiklóst Martfűvel összekötő út mellett vett fel egy videót. Boldog alaposan nekimegy a Magyar Közútkezelőnek, amiért nem haladnak elég jól a kátyúmentesítéssel, sőt be is fenyíti a céget, hogy javasolni fogja a kormánynak a szervezet átalakítását a hatékonyabb működés érdekében. 

Közben megjegyzi azt is, hogy az úthibák fő okai azok a 20 tonna feletti kamionok, amelyeket egyszer már kitiltottak, de Kengyel polgármesterének kérésére a tiltást jelző táblákat eltávolították.  A könnyed mozdulattal bokán rúgott településvezető, Nagy Szilárd azonban 

szintén fideszes. 

A kormánypárt jelötjeként választották meg 2014 őszén több mint 90 százalékos többséggel. 

A történet további pikantériája, hogy Boldog öt évvel ezelőtt Jász-Nagykun-Szolnok megye útügyi biztosa volt. E minőségében elszántásgát demonstrálva egy kátyúba is belefeküdt. Úgy tűnik, most maga is kénytelen beimserni, hogy a helyzet nem azóta sem javult érdemben. Csányi Tamás, a választókerület jobbikos jelöltje múlt héten az Alfahírnek úgy fogalmazott:

"De sokszor megkapom a standasztalnál, hogy melyik kátyú lenne a következő, amelyikben szívesen látnák választók a volt útügyi biztost!"

"A Fidesz átlépte a Rubicont, a NER-nek vége"

Csányi Tamás minden felmérés szerint nem csak a térség legerősebb, de az ország egyik legesélyesebb ellenzéki képviselőjelöltje. A törökszentmiklósi választókerület jobbikos jelöltjével a magukra hagyott baloldali szavazókról, a kormány eredmények nélküli eredménykampányáról és a Fidesz égő házáról beszélgettünk. Szóba került az is, hol látnák a helyiek legszívesebben a jelenlegi képviselőt, Boldog Istvánt.