Borgőzös balhé: fideszes alpolgármester és helyi vállalkozó feszült egymásnak Tiszaföldváron

Borgőzös balhé: fideszes alpolgármester és helyi vállalkozó feszült egymásnak Tiszaföldváron

Öncélú emberkedésbe torkollt az önmagából kivetkőző vállalkozó és a kormánypárti jászsági honatya kocsmai balhézása: könnyű testi sértés és garázdaság lett a vége.

A tiszaföldvári kormánypárti alpolgármester és a város egyik díjazott vállalkozója nemcsak önmagából kivetkőzve, hanem szó szerint félmeztelenül emberkedett egy kocsmai bejáratnál. Ezt a jól láthatóan botrányosan borgőzös balhét videó is megörökítette. Ezeken a képkockákon az erőszakoskodás még jobban kivehető, ezen a felvételen pedig már az összezörrenést is látni.

Olybá tűnik, a szombat esti láz a vállalkozó Kiss Ferenc és a fideszes politikus Cseuz Zsolt elméjén is eluralkodott, és pusztító alpáriságra sarkallta őket.

Az történt, hogy Cseuz igyekezett volna visszajutni a Barcza Borozóba, de csak addig jutottak, hogy Kiss rugdossa és rázza az ottani, lelakatolt vaskaput. A 444.hu beszámolója alapján:

„A helyi beszámolók szerint nem sokkal az érkezése után már konfliktusa támadt egy régi ellenlábasával. Három helybéli név nélkül megerősítette, hogy a borozóban verekedés is volt, ami miatt a polgárőrök és a rendőrök is kimentek, majd a mentők is kiérkeztek, és egy nem túl komoly orrvérzést láttak el.”

A lap érdeklődésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség megerősítette, hogy hétfőn a kocsmai balhéval kapcsolatban magánvádas feljelentés született könnyű testi sértés és garázdaság miatt.

Vasárnap a már több önkormányzati megrendelést kapó Kiss Ferenc bocsánatot kért a viselkedéséért a Facebookon. Alig egy hónapja kapott kitüntetését pedig állítása szerint visszaadja.

A helyi Fideszt vezető Cseuz Zsolt azonban azt sem akarta megerősíteni, hogy tényleg ő látható a videón, a portál kérdéseit is ignorálta. További pikantériája az ügynek, hogy a Barcza Borozó tulajdonosa, Barcza Gábor volt a Fidesz polgármesterjelöltje.

(Címlapkép: Cseuz Zsolt tiszaföldvári balhéja - videórészlet)