Brenner Koloman: A Fidesz ismét egy nő szoknyája mögé bújt!

Brenner Koloman: A Fidesz ismét egy nő szoknyája mögé bújt!

A Jobbik-Konzervatívok frakcióvezető-helyettese szerint Szentkirályi Alexandra visszalépésével a budapesti választópolgárok csak nyerhetnek.

"Mindig azt képviseltem, hogy a budapesti polgárok valós problémáiról kell beszélgetnünk, és valós megoldásokat kell nekik kínálnunk, amikről aztán képesek vagyunk előttük kulturált és szakmai vitát folytatni. A főpolgármester-jelöltségre indulók közül egyedül Szentkirályi Alexandra nem mert kiállni a választópolgárok elé vitázni, és ott képviselni a nézeteit, megosztani motivációit, ha már programmal nem tisztelte meg Budapestet" - írja Facebook oldalán Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervatívok frakcióvezető-helyettesének Facebook-bejegyzését.

Kiemelte: Szentkirályi indulása és kampánya csupán a fideszes egypárti túlhatalom, és nem Budapest érdekeit szolgálta, visszalépésével a választópolgárok csak nyerhetnek.

A konzervatív párt frakcióvezető-helyettese szerint most vasárnap két esélyes jelölt maradt a szavazólapon a budapesti polgárok számára:

Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester, aki a balliberális pártok gyámsága alatt kénytelen irányítani a várost, és most is Gyurcsány Ferencre támaszkodik, és Vitézy Dávid, aki szakmai felkészültséggel, hitelességgel és nem miniszterelnöki ambíciókkal szolgálja pártpolitikai csatározásoktól mentesen Budapestet.

Brenner Koloman felidézte: április közepén azért lépett vissza Vitézy Dávid javára, mert hisz abban, hogy kellő alázattal, szakmai hozzáértéssel és a Budapest iránti szenvedéllyel, közösen rendbe tudjuk tenni a fővárosunkat, és vissza tudjuk szerezni a kulcsait az itt élő polgárok számára.

A "Tegyük rendbe Budapestet!" programom mit sem vesztett aktualitásából, és Karácsony Gergely reakciója a BKK-rendészet javaslatára is csak egy újabb bizonyíték volt arra, hogy a jelenlegi főpolgármester ideológiailag és pártpolitikailag vezérelt, nem pedig a valós problémákat akarja megoldani

- hangsúlyozta a jobbikos politikus.

"Elég abból, hogy Budapest pártpolitikai csatározások színhelye, a pártpolitikusok pedig az el nem ejtett medve bőrén marakodnak, miközben füstös szobákban osztják fel egymás között a fővárost! Vitézy Dávid személye, szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy Budapest vezetése a polgárok valós problémáit meghallja, majd azokra érdemi, nem a fideszes vagy a DK-s pártközpontokból diktált megoldásokat fogalmazzon meg"

- írja az Országgyűlés Külügyi Bizottság alelnöke.

Hozzátette: Ezzel szemben Szentkirályi Alexandra utolsó pillanatban való kihátrálása egy valamit bizonyít. A Fidesz ismét egy nő szoknyája mögé bújva próbálja elfedni sikertelenségét, ahogy tette azt a kegyelmi botrány kapcsán. Innen is ha kérhetném, nagyobb megbecsülést a nőknek, Uraim!.

"A budapesti polgárokat éppen ezért arra kérem, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot, az európai parlamenti választáson pedig a szintén civil jelöltet, a Jobbik-Konzervatívok listavezetőjét, Róna Pétert támogassák"

- zárul Brenner Koloman közleménye.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)