Brenner Koloman: Budapest többet érdemel, mint Szentkirályi Alexandra vagy Karácsony Gergely!

Brenner Koloman: Budapest többet érdemel, mint Szentkirályi Alexandra vagy Karácsony Gergely!

A Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje szerint sem a fideszes kormányszóvivő, sem pedig a jelenlegi főpolgármester nem alkalmas Budapest vezetésére. Előbbi maga is részese volt a kormány fővárosellenes politikájának, utóbbi pedig csak káoszt csinált.

Csütörtökön hivatalosan is bejelentették, hogy a Fidesz önkormányzat-ellenes politikáját a kormány TikTok-harcosa, Szentkirályi Alexandra lesz kénytelen eladni a budapesti polgároknak – írta sajtóközleményében Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje.

Abban igaza van a Fidesz jelöltjének, hogy ma Budapestet a káosz jellemzi, Karácsony Gergely pedig mindent megtesz Gyurcsány Ferencnek, csak megtarthassa a főpolgármesteri széket.

Brenner Koloman szerint a főváros jelenlegi vezetői a fővárost elhanyagolják, az autósokat üldözik, kukákat szerelnek le. „Romlik a közbiztonság, miközben főtanácsadók és tanácsadók által milliárdokat herdálnak el” – összegezte.

A Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony Gergely városvezetőként egyáltalán nem teljesített jól az elmúlt öt évben.

De kérdem én, erre miért volna megoldás Szentkirályi Alexandra, aki mindent megtesz Orbán Viktornak, s csak az egypárti fideszes túlhatalom újabb kiszolgálója!?

Brenner Koloman szerint Budapest ennél tényleg többet érdemel.

Kifejtette: „Számunkra se az orbáni, se a gyurcsányi ajánlat nem elfogadható! A mi Budapestünk egy polgári Budapest, ahol nem a pártok, hanem a lakosok, a polgárok érdekei az elsők”.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)