Brenner Koloman: Elég a kínai kamuküldeményekből és a magyar polgárok megkárosításából!

Brenner Koloman: Elég a kínai kamuküldeményekből és a magyar polgárok megkárosításából!

A Jobbik-Konzervatívok frakcióvezető-helyettese szerint felháborító, hogy következmények nélkül csaphatnak be és verhetnek át tömegesen embereket.

"Több tízezres nagyságrendben jelentek meg hazánkban kínai kamuküldemények, amelyeket sok esetben a Magyar Posta szállít ki a gyanútlan polgároknak, ezzel asszisztálva a csalásokhoz" - írja Facebook posztjában a Jobbik-Konzervatívok frakcióvezető-helyettese.

A Külügyi bizottság alelnöke szerint felháborító, hogy következmények nélkül csaphatnak be és verhetnek át tömegesen embereket, ezért korábban feljelentést tett az ügyben a Legfőbb Ügyészségnél.

Ráadásul a feladó ezeknél a kamuküldeményeknél a legtöbb esetben egy olyan cég, amely a Magyar Posta leányvállalata és a lélegeztetőgép-bizniszben feltűnő tiszteletbeli kazah konzul is kapcsolatban áll velük

- emelte ki a konzervatív párt országgyűlési képviselője.

Éppen ezért a jobbikos politikus azt is kezdeményezte hogy a Külügyminisztérium vonja vissza a tiszteletbeli kazah konzul kinevezését! - zárta sorait Brenner Koloman.

Mint arról korábban beszámoltunk, mivel Brenner úgy vélte, hogy a posta egyik leányvállalata és Horváth László tiszteletbeli konzuli egyik cége hosszú hónapok óta csalás bűncselekményét hajtják végre, ezért az Ügyészséghez és a Külügyminisztériumhoz fordul.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)