Brutális videón a kutyaviadaloztató rohadékok, feljelentették őket

Két, véres harcot vívó eb, és egy kisgyerek, aki mindezt végignézi. És még fel is töltik a netre.

Csütörtökön a Facebookra került fel egy videó, amin két, vagy edzésképp, vagy már fogadásból összeengedett harci kutya nyüszítésekkel teli verekedése látható. A felvételt egy eddig ismeretlen személy rakta ki, mi pedig Fügedi Richárd oldalán találtuk meg,

aki egyébként a Jobbik Ifjúsági Tagozatának az alelnöke, és azért tette közzé a felvételt, hogy jelezze, újabb büntetőfeljelentést tett.

Ez ugyanis már nem az első alkalom, a szervezet pedig országos kampányt indított a kutyaviadaloztatás felszámolására.

Figyelem! A videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Ha megnézte, és jól figyelt, egy igazán megdöbbentő részletet is észrevehetett: egy gyerek hangját. Egy kisgyermekét, aki mindezt végignézte, és aki azt látta maga körül, hogy saját apja (?) délutáni szórakozása csupán az, amikor az egyik kutya szétharapja a másik nyakát. Azt előre leszögezhetjük: egy ilyen gyerekből soha nem lesz egészséges ember.

A viadaloztatással kapcsolatos gyanút, vagy konkrét bizonyítékokat anonim módon is jelezhetik az ifjúsági tagozat felé a nemakutyaviadalra@jobbikit.hu címen. A dolog működik, Fügedi korábbi közleménye szerint már több lakossági jelzés alapján kezdeményeztek vizsgálatot, ebben pedig partnerük több állatorvos és menhelytulajdonos is.

Frissítés: megtudtuk, hogy a videót három nappal ezelőtt feltöltő férfi már törölte magát a Facebookról, de a feljelentést ezzel sem tudta elkerülni. Íme egy részlet az ismerőseivel történt nyilvános beszélgetésből, amiből az is kiderül, hogy selejtezőt tartottak, tehát a harc egy bajnokság része volt, ami tovább zajlik.