Tegnap adták át, de máris lencsevégre kaptak egy ordító hibát a 3-as metró északi szakaszán

Tegnap adták át, de máris lencsevégre kaptak egy ordító hibát a 3-as metró északi szakaszán

Az Árpád hídnál volt a gikszer.

Ahogy portálunk is beszámolt róla, szombat délután átadták a 3-as metró felújított, északi szakaszát.

Az ünnepélyes sajtótájékoztatón Tarlós István főpolgármester közölte: nem tettek le arról, hogy mégis megszánják a budapesti utazóközönséget és légkondikat szereljenek a ---guruló szaunákba--- milliárdos ráncfelvarráson átesett orosz metrókba.

Az állomások ugyan látszólag kifogástalan állapotban vannak, az Index egyik olvasója szombat este máris levideózott egy igen komoly hibát frissen átadott vonal Árpád híd megállójánál.

A felvételen látszik, hogy a megállóban újonnan felszerelt, az állomás lezárására hivatott rács mindössze 10-15 centit ereszkedett le, majd féloldalasan megakadt, hiába erőlködött zajosan a technika.

!(youtube-video://1QoGMBmItOI)

Átadták a 3-as metró északi szakaszát | Alfahír

Ma délután átadták az utasforgalomnak a 3-as metró felújított északi szakaszát, majd április 6-án lezárják a délit, emiatt jelentős változásokra kell számítani a közlekedési rendben, írja az MTI. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a Lehel tér és Újpest-központ közötti szakasz átadásával a felújítás előtti forgalmi rend lép életbe mától: fokozatosan megszüntetik a buszsávot és a Váci útról újra lehet balra kanyarodni a Róbert Károly körútra a Lehel utca felé.