Szájer lefogyott, levágatta szakállát és most egy Balaton-parti villában él

Szájer lefogyott, levágatta szakállát és most egy Balaton-parti villában él

Saját partszakasszal, stéggel rendelkező balatoni házában él Szájer József – derítette ki a Blikk. A homoszexuális orgia után után politikailag megbukott fideszes volt EP-képviselőt a bulvárlap le is fotózta, amint éppen teregetett villája kertjében.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

A lap szerint az ingatlant még 2014-ben vásárolta, egy héttel azt követően, hogy a kínos ügy miatt lemondásra kényszerült, Szájer áthelyezte címét a balatoni hétvégi házba, amelynek a volt fideszes politikus az egyedüli tulajdonosa. Mint a lap írja, a telek közvetlenül a Balaton partján található, és saját stéggel is rendelkezik.

A helyiek ugyanakkor a riport szerint nem tudtak arról, hogy a homoszexuális orgiáról ereszen menekülő politikus a környéken él, pedig – mint a lapnak többen is megjegyezték – felismerték volna. Mikor a riporterek becsöngettek a házba, egy hölgy azt közölte, Szájer nincs ott, arra a felvetésre, hogy ez az ő háza, azt válaszolták, ahhoz az újságíróknak semmi közük.

Elismerte Szájer József, hogy részt vett a pénteki brüsszeli "bulin"

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam - ismerte el Szájer József, aki vasárnap hirtelen lemondott EP-képviselői mandátumáról. Szájer arról is beszélt, hogy a rendőrségi igazoltatás után jelezte, hogy képviselő, mert igazolvány nem volt nála. A rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítették, majd hazavitték.

A lapnak nyilatkozó ingatlanszakértő szerint a közvetlen vízparti kapcsolattal, saját stéggel rendelkező, felújított ház alsó hangon 200 milliót ér.