Cristiano Ronaldo és a Real Madrid is karanténba került

Cristiano Ronaldo és a Real Madrid is karanténba került

Miután a Juventus hátvédje, Daniele Rugani koronavírus-tesztje pozitív lett, az olasz klub játékosai karantén alá kerültek, mivel az utóbbi napokban a játékos részt vett a csapat edzésein. A torinói csapat sztárjátékosa, Cristiano Ronaldo éppen Portugáliában tartózkodott, azonban mivel nála is fennáll a fertőzés gyanúja, ezért ő is otthoni karanténba került szülővárosában, Madeirában. 

„Bizonyára olvastátok a velem kapcsolatos híreket. Szeretnék megnyugtatni mindenkit, aki aggódik értem, jól vagyok. Mindenkit kérek, tartsátok tiszteletben a szabályokat, mert a vírus nem válogat. Tegyünk meg mindent magunkért, szeretteinkért és a körülöttünk lévőkért!"

- írta a Twitteren Cristiano Ronaldo csapattársa, Daniele Rugani. 

Az Internazionale csapatánál mindeközben minden tevékenységet felfüggesztettek azok után, hogy Rugani szervezetében már napok óta lappanghatott a vírus, s bár a játékos nem lépett pályára a zárt kapuk mögött rendezett rangadón, kapcsolatba kerülhetett az ellenfél futballistáival. 

A Nemzeti Sport szerint a Real Madrid labdarúgócsapata sem járt jobban, ugyanis a kluboz közel álló Marca azt írja

a Real Madrid labdarúgó- és kosárlabdacsapata karanténba került.

Korábban arról írtak, hogy a Real Madrid kosárlabdacsapatának egyik tagja pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért a kosarasok és az ugyanabban a komplexumban edző futballcsapat tagjaira az ilyenkor szokásos protokoll, azaz karantén vár.

Zinédine Zidane már meg sem tartotta a futballisták 11 órára kiírt edzést. A kosarasok és a futballisták is elhagyták a valdebebasi Real Madrid Sportvárost, amelyet vesztegzár alá helyeztek. 

A hírt a klub is megerősítette.

A jövő héten a Real Madrid és a Juventus is pályára lépne a Bajnokok Ligájában, azonban ezek után lehetséges, hogy az UEFA felfüggeszti az idei sorozatot. Nemzetközi lapértesülések szerint erre hamarosan sor is kerül. 

Cikkünk folyamatosan frissül.