A CÖF már mocorog, a pandémia után "soha nem látott méretű" Békemenetet tartanának

A CÖF már mocorog, a pandémia után "soha nem látott méretű" Békemenetet tartanának

Gigantikus méretű tömegtüntetést vizionált nemrégiben az egyik legszervilisebb és állami pénzekkel rendesen kitömött kormánybarát (ál)civil szervezet vezetője.

Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten

- mondta Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke a napokban egy sajtótájékoztatón.

A Telex megkereste a szervezetet, hogy van-e már tervezett időpont, és ismerik-e a kormány vagy a Fidesz álláspontját a rendezvény ötletével kapcsolatban.

"A tömegrendezvényeknek csak a pandémia legyőzése után lesz itt az ideje, ezt Önök is tudják" - írta válaszában a CÖF-CÖKA vezetősége, hozzátéve, a szervezet nem kérte ki a kormány vagy a Fidesz álláspontját,

"a szellemi honvédőkre támaszkodnak".

Mint megírtuk, a Civil Összefogás Fórum mögött álló közalapítvány az elmúlt öt évben 170 millió forintot kapott az állami lottócégtől, a Szerencsejáték Zrt.-től.

A Szerencsejáték Zrt. 1,9 milliárd forinttal tömte ki a NER-közeli üzletembereket és szervezeteket az elmúlt öt évben

Mint arról korábban beszámoltunk, az állami lottócég nem fukarkodik, ha a kormánybarát szervezetek támogatásáról van szó. Rogán Antal propagandaminiszter egykori felesége, Rogán Cecília például tavaly 210 millió forint szponzorpénzt kapott a Szerencsejáték Zrt.-től.