Döbbenetes hasonlóság Bajnai Gordon és Orbán Viktor között!!!!!!!!!

A TV2 új politológiai módszertana elképesztő felfedezésekre vezetett minket!

A közhelyszótár következő kiadásában a "Soha ne mondd, hogy nincs lejjebb" szócikk mellé tényleg semmi mást nem kell tenni illusztrációként, csak a Tv2 logóját.

A Fidesz házi kertévéje ezúttal arról volt képes közel négy perces anyagot készíteni, hogy "Döbbenetes a hasonlóság" van Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor között. Mégpedig azért, mert

az utóbbi időben "ugyanúgy gesztikulálnak".

Ezt alátámasztandó láthatunk is vagy 3-4 esetet, amikor a bukott miniszterelnök és a Jobbik vezetője is - Irgalom Atyja, na hagyj el! -

mozgatja a kezét beszéd közben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meghallgathatunk egy "szakértőt" is, aki a beszédhibás kertévés celebek keltetőjének, a tavalytól Metropolitan Egyetemmé coolosított Budapesti Kommunikációs Főiskolának a docense. Perlaky Papp József megérdemli, hogy leírjuk a nevét, mert saját szakmai tekintélyét ilyen ordas módon utoljára Popper Péter váltotta politikai aprópénzre, amikor egy alkalommal pszichopatának "diagnosztizálta" Orbán Viktort. Perlaky tanár úr ugyanilyen könnyed nagyvonalúsággal magyarázza el, hogy

Vona azért komcsi, mert az utóbbi hónapokban többet gesztikulál beszéd közben, és az ATV-ben is mosolyog.

Frissítés: Perlaky-Papp azóta Török Gábor Facebook oldalán hozzászólva elmondta, a TV2 a szájába adott olyan dolgokat, amiket egy szóval se mondott. Ő arról beszélt, hogy Vona a testbeszéd elemeit "egyre magabiztosabban" használja - de, hogy ebben, vagy bármi másban Gyurcsány Ferenchez kezdene hasonlítani, azt meg sem említette.

A riport csúcspontjaként a wannabe alkotmányjogászból a Fidesz-bestiárium legbizarrabb jószágává vált CÖF-ös ifjabb Lomnici Zoltán mondja el nekünk, hogy bizony ebből is látszik: a bal- és jobboldali szélsőségek összeérnek.

A kezdeti döbbenet után be kell valljam, engem is magával ragadott az összehasonlító politikatudomány e merész értelmezése, s rövid idő alatt egészen döbbenetes eredményekre jutottam. Önnek például feltűnt

  • hogy Szájer József fideszes EP képviselő az utóbbi időben Gyurcsány Ferencéhez hasonló téglalap alakú szemüvegre cserélte korábbi kerek Lennon-stílusú okuláréját?


 

  • hogy Andy Vajna Gőgös Zoltán MSZP-s képviselőéhez kísértetiesen hasonló ősz szakállat növesztett, holott korábban Hollywood-szerte dús barna arcszőrzetéről volt ismert?

 

  • hogy Orbán Viktor, aki a futballmeccseken és korábbi szakkollégiumos összejöveteleken legtöbbször egyszerű ingben tűnt fel, a parlamentbe lépve átvette a baloldali politikusok öltözködési stílusát? hatalomra kerülése óta pedig kizárólag öltönyben mutatkozik az Országházban - pontosan úgy, mint egykor Bajnai Gordon. Ezen a fotón különösen feltűnő, hogy még a zakójuk is hasonló színű!


Ha Önnek is feltűntek hasonló döbbenetes párhuzamok, ne habozzon, ossza meg velünk kommentben!