"Dózsás gecik"-póló után Újpesten edzett a Fradi nőveréssel vádolt kapusa

Mint írtuk, a játékos a Raktár Bár nevű szórakozóhelyen keveredett balhéba, ahol a történet első verziója szerint visszaütött egy lánynak, amiért megverték őt a biztonsági őrök.  A lány állítólag megfenyegette a játékost, hogy ha nem fizet neki fájdalomdíjat, kitálal a sajtónak. Jova inkább jelentette klubjának az incidenst, a vezetőség viszont felfüggesztette őt az edzések látogatása alól.
 
Az egyik lány később nyilatkozott a bulvársajtónak, és elmondta: Jova egyik barátnője alá nyúlt, majd lekurvázta őket, amikor pedig egyikük visszaszólt neki, a focista mellberúgta. Utána hasonlóképp megrugdosta a lánytársaság többi tagját is, egyiküknek állítólag eltört a keze.
 
Jova Facebook-oldalán azt írta, a bulvársajtó kiszínezte a történetet, a Fradi pedig jelezte: a játékossal szemben fegyelmi vizsgálatot indítottak, az edzések látogatása alól pedig felfüggesztették.
 
A kapusról közben kiderült, hogy az ősi rivális Újpestnél edzett. A Nemzeti Sport úgy tudja, egy régi ismerőséhez fordult, aki a lila-fehéreknél dolgozik edzőként, ő pedig lehetőséget biztosított neki, ám mikor a klub belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet értesült a hírről, "még a kerületből is kitiltotta" Jovát, a trénert pedig felelősségre vonta.
 
Bár Jova a hírek szerint zöld-fehér melegítőben, egyénileg edzett az ősi riválisnál, a dolgot sem a Fradi, sem az Újpest szurkolói nem vették jó néven. Mindez nem is meglepő annak fényében, hogy a kapus egy korábbi derbi után "Dózsás Gecik" feliratú pólóban ünnepelte a Fradi győzelmét.