Duplázott a Jobbik Angyalföldön

A Jobbik a szeptember 20-i Budapest XIII. kerületi időközi önkormányzati választáson induló pártok közül elsőként adta le a szükséges számú ajánlást.

Alig fél nap alatt a szükséges ajánlások több, mint duplája érkezett be. A visszajelzések alapján bebizonyosodott, hogy sokan tartják Magvasi Adrián személyét garanciának arra, hogy új lendületet kapjon szeptember 20-tól a Dagály fürdő közvetlen környékének képviselete - írja a párt, amely ezután megköszönte minden angyalföldi polgárnak az eddigi támogatást.
"Adjunk szárnyakat Angyalföldnek!"
- zárul a közlemény.
 
 
A kép a jelölt Facebook oldaláról származik
 
A 13. kerület 10. számú egyéni választókerületében azután írtak ki időközi önkormányzati képviselő választást, miután a választókerület önkormányzati képviselője, Bodorné Farkas Zsuzsanna június 19-én elhunyt.
 
Az ittlakunk.hu kerületi oldala folyamatosan bemutatja a jelölteket. Elsőként az LMP jelöltjét mutatták be, Holakovszki Genovévát, de aztán nem tudjuk, hogy mi történhetett, mert az ő bemutatkozását időközben eltávolították, és ma új jelölt került fel, Pochanics Szilvia. A Jobbik jelöltjéről, Magvasi Adriánról 30-án írtak, egy nappal később pedig a PM jelöltjének, Faragó Évának a bemutatkozása is megismerhetővé vált. A többiekről egyelőre nincs hír.