Kedden indul az EFOTT

Több mint 200 zenei program várja a fesztiválozókat.

A szervezők idén is gondoskodtak színvonalas koncertekről, különleges gasztronómiai és turisztikai kínálatról, és a megszokott közösségi hangulatot is garantálni kívánják. Étkezni a különböző streetfood standok mellett kézműves helyeken is lehet, de különleges látványkonyha is települ a rendezvényre, amelyben olyan zenészek fognak főzni, mint a The Biebers vagy a Cloud 9+ tagjai. A legjobb magyar borok mellett 6 decis söröket csapolnak (5 deci áráért), és egy külön fesztivál market is gondoskodik majd a napi energiabevitelről.

Akik szeretnek a természetben lenni, azok minden bizonnyal élvezni fogják a tóparti kerékpárúton való tekerést, de akár lovaskocsira is ülhetnek, és borkostolás közben fedezhetik majd fel a régió rejtett szépségeit. Emellett fesztiválozni jönnek a magyar teqball válogatott tagjai, a hagyományos csapatsportok mellett pedig akár sárkányhajózni vagy wakeboardozni is lehet.

Az EFOTT-on közel 100 civil szervezet is részt vesz különféle hasznos és érdekes programmal, vitatémákkal, előadásokkal, az Egyetemek Udvarán pedig arra is lesz lehetőség, hogy a fiatalok közelebbről és egy kicsit oldottabb környezetben ismerjék meg a felsőoktatási intézményeket.

A szervezők javasolják a fesztiválozóknak, hogy töltsék le és használják az ingyenes EFOTT applikációt, amelyben a színpadok programjai mellett minden esemény pontos információja megtalálható.