Egy fiatal félig magyar lányt is elcsábított András herceg

Még alig csitult el a botrány András herceg  pedofil kapcsolatai miatt, de már egy másik áldozat is felmerült, a magyar származású Nadia Marcinko.

Még alig csitult el a botrány András herceg  pedofil kapcsolatai miatt, a kiskorú Virginia Roberts állítólagos zaklatása miatt sokan elítélik, most újabb vádak érték – írja a blikk.hu.

A herceg és Virginia egyik légyottjáról fotó is előkerült, a királyi ház azonban ettől függetlenül kitartóan cáfolja, hogy András herceg érintett lenne a botrányban.

Most egy másik áldozat is felmerült, a magyar származású Nadia Marcinko. A Bors úgy tudja, hogy a herceg lányfuttatásból élő barátja, Jeffrey Epstein állítólag nem egy lányt is szerzett neki annak idején.

Nadia Marcinkóról most derítette ki a szerb sajtó, hogy 16 éves korában ő is ágyba bújt András herceggel. A vajdasági magyar anyától és szlovák apától született szőke szépség ennek nagy hasznát látta, cserébe a milliárdos Jeffrey és a herceg elintézték neki az amerikai munkavállaláshoz szükséges zöld kártyát, amellyel az azóta a Floridában élő nő az Aviloop légitársaság tulajdonosa lehetett.

A botrány valószínűleg nem áll majd ne András hercegnél, úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok korábbi elnöke, Bill Clinton is érintett lehet az ügyben. Egyes információk szerint ő is nagyon szereti a fiatal csinos lányokat.