Egy kislányt állítólag nem engedett tovább egy ellenőr - szemtanúkat keres a BKK

Egy Facebook csoportban írta meg egy anya, hogy 12 éves kislányát egy ellenőr nem engedte tovább, mert annak nem volt diákigazolványa.

Sem a Budapesti Közlekedési Központnak (BKK), sem a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak (FÖRI) nincs információja olyan esetről, amelyről egy Facebook csoport oldalára feltöltött anyag alapján a Borsonline számolt be 2016. május 22-én, miszerint egy vagy több jegyellenőr egy hazafelé tartó 12 éves kislányt nem engedett tovább a Blaha Lujza téren, mert annak nem volt diákigazolványa. A BKK és a FÖRI a nyilvánosság segítségét kéri az eset részleteinek tisztázásához - olvasható a Központ közleményében.
[fb_pages_codes:budapest]
A BKK és a FÖRI kéri az esetet a közösségi hálóra feltöltő, magát felháborodott édesanyaként leíró személyt, vagy esetleg más szemtanúkat, hogy a bkk kukac bkk pont hu e-mail címen szíveskedjenek információkat adni arról, hogy pontosan mikor történt az említett eset. További segítség lenne, ha a jegyellenőrökről (vagy legalább egyikükről) is tudnának személyleírást adni annak érdekében, hogy az ügy részleteit tisztázhassák és amennyiben - legnagyobb megdöbbenésünkre - előfordult volna, akkor az ilyenkor szokásos vizsgálatot a BKK lefolytathassa.