Egymilliárd forintos osztalékot vett ki Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a közös cégükből

Egymilliárd forintos osztalékot vett ki Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a közös cégükből

A Top News Hungary gyakorlatilag csak egy bulvárblog, amin néha állami cégek hirdetnek, mégis évről évre elképesztően sok bevételt termel. A NER csodái.

Megvárta a választás másnapját pénzügyi beszámolója feltöltésével Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége, a Top News Hungary – számolt be Facebook oldalán a K-Monitor.

A NER egyik legfontosabb emberének tartott Rogán Antal volt feleségének és barátnőjének tulajdonában lévő társaság elképesztően jövedelmezően működik, miközben gyakorlatilag csak egy bulvárblog, amin néha állami cégek hirdetnek.

Évről évre meredeken emelkedik a twn.hu adózott eredménye

Mint írják, a twn.hu adózott eredménye évről évre meredeken emelkedett: 2019-ben 151 millió, 2020-ban 561 millió, 2021-ben 1,33 milliárd forint lett, majd ezen a szinten stabilizálódott, 2022-ben 1,36 milliárd forint adózott eredményt produkált a cég.

Tavaly 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zártak, a két üzletasszony pedig 1 milliárd 56 millió forint osztalék kivételéről döntött. A cégnek 80 Rogán-Gaál Cecília a tulajdonosa, 20 százalék pedig Sarka Katáé

- derült ki a K-Monitor posztjából.

A cég 9 embert foglalkoztatott tavaly, az ő összes bérköltségük 64,5 millió forint volt, vagyis ők nem részesültek a tulajdonosokhoz hasonlóan az összbevételből - írja a korrupcióellenes civil szervezet.

(Címlapkép: Rogán Cecília (b) és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsűri tagjai a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborának első, Miss Fashion alversenyén a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistro szállodában 2023. május 30-án. MTI/Vasvári Tamás)