Elmarad a Kingdom of Hegyalja

Megint elmarad a Hegyalja, a jegyek árát mindenki visszakapja. Úgy tűnik, teljesen vége lett az ország egyik legjobb fesztiváljának.

Az ok állítólag az, hogy a négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért  úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek. Ezek valószínűleg a nagyobb, külföldi sztárokra vonatkoznak.
 
„Nem áll rendelkezésünkre abban a formában a helyszín, ahogy azzal eredetileg kalkuláltunk, ezért úgy döntöttünk, nem rendezzük meg a fesztivált Tokaj-Rakamazon. Dolgozunk még azokon a lehetőségeken, hogy a leszervezett koncertek egy részét más helyszínen megtartsuk, ezzel kapcsolatban később tudunk bővebb információval szolgálni” – tájékoztatott Kovács Péter, a fesztivál egyik főszervezője.
 
 

Sziasztok! Sajnos igazak a hírek, a fesztivál hivatalos közleménye a következő: Elmarad a Kingdom of HegyaljaElmarad...

Posted by Kingdom of Hegyalja on Thursday, 2 July 2015
Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. Ezzel kapcsolatban további információ itt kérhető: jegy@kingdomofhegyalja.hu

Oda a bizalom

A Facebookon tömegével írják a kommenteket a pórul járt fesztiválozók, sokan szállást is foglaltak Tokajban, előleget fizettek ki, de vannak akik a kivett szabadságukat sajnálják. A fesztivál tavaly is elmaradt, azóta teljesen új szervezőgárda érkezett, a Hegyalja Fesztivál név pedig a Sziget Fesztiválköztársaságot majmoló Kingdom of Hegyalja lett.
 
Nem véletlen, hogy sokan azt írják, örökre elvesztették a fesztiválba vetett bizalmukat. Lehet, hogy tényleg itt a vége az ország egyik legjobb fesztiváljának. Nagy kár érte.