Emberi hússal teli trolibusz

Tanulságos és megrázó nyilatkozatok a gyászolóktól, akik szerint Európa elfordította a fejét, és politikájával csak a vérontást segíti elő.

A legutolsó adatok szerint a trolibuszon és annak környezetében 13 civil halt szörnyet, illetve több mint húszan szenvedtek komoly sérüléseket. Akkor az önvédelmi erők a robbanás helyszínére hozták az ukrán hadsereg fogságba esett ezredesét is, hogy megmutassák neki mit is művel valójában az ő hadserege a város békés lakosságával. A gyászoló tömeg dühében csaknem darabokra tépte a katonát, hiszen az ukrán hadsereg újabb civileket érő támadásában főként nők és idősek haltak meg.
 
Most újabb videót mutatunk Önöknek arról, hogy miként látják a helyzetet a folyamatos robbanások közepette élő helyiek, akik csak békét akarnak. Mint mondják, korábban soha nem volt semmilyen probléma azzal, hogy több nemzetiség élt egymás mellett, most pedig százával halnak meg civilek a nyílt utcán. Tanulságos és megrázó nyilatkozatok a gyászolóktól, akik szerint Európa elfordította a fejét, és politikájával csak a vérontást segíti elő. A videót a South Front Hu fordította magyarra, megéri megnézni.