Emberölés: csavarhúzóval szúrtak szíven egy 21 éves polgárőrt

Úgy tudjuk, a pilisi illetőségű bűnöző már korábban is ismert volt a hatóságok előtt, áldozata pedig aktív polgárőr volt.

A rendőrség honlapján azt írta, már a helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a 21 éves sértett halálát idegenkezűség okozta.

Az Alfahír a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) hírszolgálatától úgy értesült, a gyilkosságot egy szórakozóhelyen kitört vita okozta. Körülbelül 150 méterrel arrébb a Dózsa György úti buszmegállónál végül egy Sz. B. monogramú bűnöző csavarhúzóval szíven szúrta a 21 éves sértettet.

Úgy tudjuk, a pilisi illetőségű bűnöző már korábban is ismert volt a hatóságok előtt, áldozata pedig egy tisztességesnek, becsületesnek ismert helyi fiú volt, aki a nyáregyházi polgárőrség egyik legaktívabb tagjaként szolgált.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a Pilisi Rendőrőrs munkatársai egy 39 éves férfit fogtak el, akit a Monori Rendőrkapitányságra állítottak elő. A férfi kihallgatása jelenleg is folyamatban van - közölte a hatóság.

A holttestet a Bem József utca és a Dózsa György út sarkán találták meg:

A MÖM nyáregyházi tagjai hétfő este 19-20 óra között gyertyagyújtásos összejövetelt hirdettek meg a gyilkosság helyszínén.