És azt tudta, hogy Tamás Gáspár Miklósnak is van középkeresztje?

Vagyis csak volt, ugyanis a filozófus-közíró is csatlakozik a leszerelő lovagokhoz, visszaadja a Gyurcsány Ferenc idején kapott kitüntetését.

A lapba rendszeresen publikáló TGM a Bayer Zsolt kitüntetése miatt tiltakozókhoz csatlakozik gesztusával, és visszaadja a 2005-ben kapott Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjét.

Nácik mindenhol

Mint ismert, a szélsőbaloldali, marxista, élesen kapitalista-ellenes nézeteket valló TGM rendszeresen cikkezik fasiszta és náci veszélyről, a Jobbikot szinte menetrendszerűen lenácizza, tagjait rasszistázza, egy tévéműsorban pár éve pedig kijelentette: Magyarország egy köztudottan rasszista állam. Akkor senki nem akarta visszaadni a saját keresztjét.

er

TGM és a lovagkeresztjét szintén visszaadó, a szovjet katonák rémtetteit bagattelizáló, a történeti forrásokat igen csak sajátos módon kezelő Krausz Tamás itt éppa Corvinus Egyetemet "díszítő" Marx szobrot védik, még 2014-ben

Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége, a demokrácia és az európai elköteleződés, a sajtószabadság és emberi jogok Kánaánjának idején, 2005-ben „kiemelkedő tudományos és oktatói munkássága, publicisztikai és közéleti tevékenysége elismeréseként” kapta a középkeresztet.

Azért nem marad díj nélkül TGM, a Wikipedia tanulsága szerint a Soros Alapítvány alkotói díja (1995) még a zsebében van, erősen valószínű, hogy nem kényszerül majd ezt visszaadni.

Ha még nem olvasta volna, itt megtekintheti, pontosan milyen embereknek is osztogat plecsniket a magyar állam, immáron évtizedek óta.