Döntetlent játszott a Fradi a CSZKA Moszkvával

Döntetlent játszott a Fradi a CSZKA Moszkvával

Az Európa Liga-csoportkör negyedik fordulójában a Ferencváros fogadta a CSZKA Moszkvát, a két csapat oroszországi meccsén a Fradi óriási bravúrt végrehajtva nyert 0-1-re.

A mérkőzés vendéghelyzettel kezdődött, a 9. percben Dibusz védte Csalov fejesét. A 40. percben újra a Fradi kapusa volt munkában, vetődve ütötte ki Vlasic 22 méterről érkező lövését. A 45. percben Boli épphogy lemaradt egy beadásról, ez volt az FTC legnagyobb helyzete az első játékrészben.

Az 50. percben ziccert hagyott ki a CSZKA: Bijol visszapasszát Csalov az ötös jobb sarkától a jobb alsó mellé emelte.

A 62. percben a Fradi előtt adódott óriási lehetőség, Zubkov beadását kifejelték a védők, Ihnatenko lövését blokkolták, Boli próbálkozása gyenge volt, Blazic elé került a labda, aki hét méterről a kapusba lőtte a labdát.

A hosszabbításban még kiállították a vendégektől Nahabkint, tulajdonképpen igazságos döntetlen született, a végeredmény 0-0.

Az Espanyol 6-0-ra kiütötte a Ludogorecet, a spanyol csapat 10 ponttal áll a csoport élén, mögöttük a Ludogorec 6 egységgel, őket követi a Fradi 5 ponttal, még két forduló van hátra, a magyar bajnok az Espanyolt fogadja és Bulgáriába utazik.