Ez aztán az egyenes beszéd: Rogán csapata osztogatja az állami hirdetéseket

Pedig korábban tagadták, hogy a kormánynak köze lenne az állami hirdetésekhez.

Rogán Antal kijelentése már csak azért is furcsa, mert Lázár János kancelláriaminiszter lapunk kérdésére szögezte le az egyik Kormányinfón: azzal hoztak bölcs döntést, hogy nem egyes sajtótermékekkel, hanem hirdetésszervezőkkel szerződött a kormányzat.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=8d3Fc3rvp7E&feature=youtu.be]

Így minden anomáliát, furcsaságot, például azt, hogy a hazugságokat terjesztő kormánylapokban (például: 888.hu, Ripost, Lokál, stb.) nagy összegű állami hirdetések jelennek meg, azt a cégeken, és nem a kormányon kell számon kérni.

Ezzel szemben Rogán Antal a Népszabadságra vonatkozó kérdés kapcsán az ATV műsorában kijelentette, az általa vezetett csapat egyébként nyújtott segítséget a Népszabadság kiadójának.

"A Mediaworksnek mi közel egymilliárd forint értékben adtunk hirdetéseket azóta, amióta ezért én felelek a kormányban"

- fogalmazott a tárcavezető.

Elmondta azt is, hogy ők arról nem tehetnek, hogy ezt az összeget a kiadó nem a Népszabadságra fordította, de a Mediaworks nyereségéhez "a kormány is hozzájárult".

Rogán a segítséget felajánlotta a Népszava új tulajdonosának is, ám mint mondta, azt nem tudja, hogy a kormányzati pénzek elősegítik-e egy-egy lap megmentését.

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.

Ahogy arról az Alfahír több alkalommal is beszámolt, a Fidesz médiabirodalma óriási iramban épül, ugyanakkor az is jól kivehető, hogy ezek a sajtótermékek piaci alapon életképtelenek lennének, szükség van Rogán Antal csapata által adott állami hirdetésekre.

Jellemző, hogy a magát kormánylapnak tartó, egyébként olvasatlan Magyar Idők (5-6 ezres megjelenés) azért nem tud beköltözni a Népszabadság (40 ezres megjelenés) irodáiba, mert a 130 fős(!) szerkesztősége ott nem férne el.