Ezen a határon nem törhetnek át

A liberális extrémizmus önazonosságtudata az Isten, haza, család hármas értékrend tagadására épül.

Kőszeg maga vallja be, hogy életkora zárja ki azt a feltételezését, hogy önös szempontok vezetnék, amikor például a poligámia (!) mellett érvel, szerinte ugyanis:

„törvénynek kell kimondania, hogy kettőnél több személy is köthet házasságot. Erre azért van szükség, amiért az azonos neműek házasságára. Hogy senki ne mondhassa, ez csak amolyan furcsaság, nem olyan értékű házasság, mint egy férfi meg nő házassága”

Kőszeg javaslatának igazolására még egy ószövetségi esetet is felhoz; Jákobnak és annak a feleségeinek a példáját. Ezt a felvetést aztán Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője határozattan elutasította azon a sajtótájékoztatóján, amin a Budapest Pride-ot is elítélte, mert az említett felvonulás saját hangoztatott céljaival ellentétben nem a toleranciát és a megbékélést szolgálja, hanem kontraproduktív módon ellentéteket szít, és lövészárkokat ás. Mindehhez érdekesen arányul Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom kijelentése, miszerint: „a házasság ma egy kirekesztő intézmény, az állami elnyomás eszköze”.

Elképzelhető, hogy a többnejűség vagy az LMBTQ házasság egy megosztó téma, de

a pedofília ellenben nem megoszt, hanem összekapcsol,

hiszen ez utóbbi jelenséget minden egészséges ember elutasítja. Ugyanakkor Kőszeg - aki mellesleg a Magyar Helsinki Bizottság alapítója és első elnöke volt - korábban a Magyar Narancs hasábjain elejtett megjegyzésében azért háborgott, mert „Amerikából világszerte szétterjedt egy új prüdéria”.

„miután a homoszexualitást már nem illik üldöznie, pedofíliát hörögve vesz üldözőbe minden erotikával átszőtt érzelmi kapcsolatot felnőtt és gyerek között”

- kesergett Kőszeg Ferenc a "K. történetei" - című sorozatában. Az írás főszereplője „K.”, aki kisfiúként maga is gyermekkori-erotikus élményekben részesült, később belegondolt abba, ha a fiával teszi egy nő ugyanezt, vajon mit szólt volna hozzá? A szöveg szerint: „nem tudta eldönteni, hiszen amit Ilonka csinált, az csöppet sem volt a kedve ellenére. Abban azonban biztos volt, ha a lányaival játszik egy férfi orvososdit, azt nem tűrte volna el. De hát hol van akkor a nemek egyenlősége?

Alföldi Róbert a Budapest Pride megnyitó beszédében úgy fogalmazott, hogy „normális és természetes, ha fiatal szeret öreget, ha kövér szeret soványt, ha egy nem roma magyar embert szeret, egy roma magyar embert, vagy ha egy zsidót szeret egy keresztény, ha egy bevándorló esik szerelembe a kerítésen át egy itt lakó, magyar emberrel, ha fehér szeret afroamerikait, ha muszlim szeret keresztényt”.

Ebben az ország szerethet mindenki mindenkit, ha normális ez, ha nem. Magyarországon a házasság azonban egy olyan egyházi vagy éppen jogi aktus, ami egy férfi és egy nő között jön létre. Ennek az országnak van egy alkotmánya, egy állama, illetve vannak határai. Délen ezt a határt kerítés fogja jelezni. Egy valami azonban biztos: a pedofíliát megalkuvásmentesen kell üldözni, tűzzel-vassal, ha kell, kémiai kasztrációval.

Ezt a határt nem lehet átlépni.

Még Kőszeg Ferencnek sem.

(Megjegyzés: a No pasaran! – kifejezés antifasiszta kifejezés, a Gandalfot játszó színész pedig az LMTBQ lobbiszervezetek aktivistája. Jelen cikk írója tisztában van ezzel is.)