Ezt megint nagyon benézte a DK

Közleményt adtak ki, bár ne tették volna.

Habony Árpád kormány-közeli vállalkozó és állítólagos miniszterelnöki tanácsadó nemrég a Facebook oldalán Csepelt és a csepeli embereket súlyosan sértő kijelentéseket tett.
 
Habony szerint “mindent elárul valakiről, hogy csepeli”, és a csepeliekkel összefüggésben a szavazás helyett a kocsmába menetelt és az alkoholról való leszokást ajánlgatja, hogy “ne állami pénzből kelljen kezeltetnünk őket”.
 
A Demokratikus Koalíció csepeli önkormányzati frakciója felháborodással fogadta Habony Árpád szavait, egyben előterjesztést nyújtott be a csepeli Képviselő-testület következő ülésére, melyben nyilvános bocsánatkérésre szólítja fel a magáról nem először megfeledkezett vállalkozót.
 
Egyben megdöbbentőnek tartjuk, hogy a csepeli önkormányzat vezetői mind ezidáig nyilvánosan semmilyen módon nem kívántak reagálni az ügyben!
Csakhogy a szóban forgó Facebook-oldal nem Habony Árpádé, pusztán egy vicc, de a DK-nak ez sajnos nem esett le, és komolyan azt hitték, hogy a vállalkozó kommentekben pocskondiázza az embereket.