Fergeteges hangulat várható Lyonban - Ezt a francia várost is beveszik a magyar szurkolók

A korábbi Marseille-i vonuláshoz hasonló, nagyszabású eseményre készülnek a magyar drukkerek Lyonban, ahol nemzeti válogatottunk ma a portugálokkal csap össze.

A Bummm.hu videójának tanúsága szerint a magyar szurkolók, kiegészülve némi lengyel baráti támogatással, már délelőtt felfokozott lelkesedéssel készülnek az esti megmérettetésre.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=OfYqrf8r7CA]

A szurkolás méltóságát egy közös imádság is emelni fogja, melyet Kis-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök vezet majd.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlése szerint, a várhatóan közel 20 ezer fős tömegre való tekintettel - a magyar rendőri delegáció és a helyi rendőri erők egyeztetése után - a szurkolói csoportok módosították a mai vonulás kiindulópontját.

Az új helyszín a L'hippodrome de Lyon - Carré de Soie, amely a Metro "A" vonalának végállomásán található Vaulx-en-Velin - La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette-Avenue de Bohlen útvonalon keresztül közelíthető meg.

A szervezők tájékoztatása szerint a gyülekezés változatlanul szerda déltől kezdődik. A vonulás a korábbiaknak megfelelően délután kettőkor indul 5,5 kilométerre a stadiontól.

Az ORFK kéri azokat a szurkolókat, akik nem vesznek részt a vonuláson, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére.