Az ovis kislány azért szereti a fideszes polgármestert, mert most is ölbe vette őt

Az ovis kislány azért szereti a fideszes polgármestert, mert most is ölbe vette őt

Nem akármilyen látlelet került elő a magyar közállapotokról - a 444.hu a Berciktya tumblr-oldalon szúrta ki. Rogán László, Budakalász fideszes polgármestere a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy idén is meglátogatta őt a Telepi Óvoda Katica csoportja a hivatalában.

"Mindig nagyon örülök a látogatásnak, mert igazán feltöltő gyerekek között lenni. A csoportra ez alkalommal is büszkék lehetnek a szüleik és az óvónénik, mert nagyon ügyesek, okosak és jólnevelten viselkedtek. Ajándékot is hoztak nekem és kollégáimnak. Agyagból készült katicás és szives nyakláncot valamint kalász kocsit kaptunk tőlük"

- idézte fel.

Azonban a találkozóról megosztott 16 kép egyikén van egy lista arról, hogy a gyermekek szerint

Itt egyébként volt egy klasszikus válaszbokor:

  • "Hogy rendet tartson!”,
  • „Mindig mondja, hogy mi legyen!”,
  • „Az emberekért mindent megtegyen!”,
  • „És hogy mindig igazságot tegyen!”;

aztán az óvodások már arról értekeznek, hogy miért is szeretik a "Polgármester bácsit". És itt már kiteljesedik a politikai pedofília; Zsófi ugyanis kijelenti,

"szeretem, hogy futóversenyen megölel, és most is ölbe vett engem".

Emlékezetes, Rogán László párttársa, Pánczél Károly országgyűlési képviselő kivezényeltette az ovisokat, hogy nézzék, ahogy kapál. És természetesen ezt is megosztotta a közösségi oldalán.

És akkor a fideszes országgyűlési képviselő kivezényelte az ovisokat, hogy megnézzék, amint kapál | Alfahír

Most mondhatnánk azt, hogy a NER-ben született gyerek az a NER-ért született meg - de ha nem vagyunk ennyire teátrálisak, akkor csak simán azt jegyezzük fel, hogy Pánczél Károly fideszes országgyűlési képviselő valami perverz gondolattól vezérelve kivezényelte a szigetbecsei ovisokat, hogy előttük végezze el az első kapavágásokat az épülő óvoda területén.