Egy hét alatt négy pert bukott a Jobbikról hazudozó fideszes sajtó

Csak ezen a héten négy sajtópert nyert a Jobbik a kormánypártok hazugsággyáraival szemben - írja közleményében a Jobbik sajtóosztálya.

A négy esetről így számolt be a párt:

  • Először jelenkorunk Pravdája, Gajdics Ottó Magyar Idők nevű vicclapja bukott el Staudt Gáborral szemben, miután a Fővárosi Törvényszék előtti elsőfokú eljárásban kiderült, nyomokban sem tartalmaz igazságot az őt áfacsalási ügyletekkel kapcsolatba hozó lejárató cikkük.
  • Csütörtökön a már a nevében is az '56-os hősöket gyalázó pestisracok. hu-t kötelezte szintén elsőfokú ítéletében a bíróság Sneider Tamással szemben helyreigazításra, mert azt hazudták róla, a hasonszőrű Origóval egyezően, hogy elrejtett a nyilvánosság elől egy mátrai vadászházat. 
  • Pénteken újra a Magyar Idők következett, akik a korábban teljesen inaktív székesfehérvári Jobbik-alapszervezet feloszlatása után írtak valótlanságokat a megszűnés okairól. A nem jogerős határozat meghozatala során újra kiderült, hogy a magát érthetetlen okból újságírónak képzelő, "Gabay Dorka" nevű médiamunkásnak nagyon nehezen megy igazat írni bármiről is. 
  • És hogy ne csak elsőfokú ítéletekről kelljen beszámolni, arról a szebb napokat sajnos soha nem látott, de Andy Vajna érkeztével még a korábbiakhoz képest is színvonaltalanabb Bors gondoskodott. Őket immáron jogerősen kötelezte helyreigazítás közzétételére és perköltség megfizetésére a Fővárosi Ítélőtábla, amiért Vona Gáborról hazudták azt, hogy nem ment el a Fidesz szóvivői, a hozzájuk hasonlóan kereszténydemokrata Terry Black és Amanda Elstak elleni perben egy el sem rendelt szembesítésre.