Friderikusz még a szocializmusban sem tapasztalt olyat, mint a Vajna tévénél

A hírigazgató nevére sem emlékszik.

Friderikusz elmondta, hogy az a bizonyos pohár elsősorban a TV2-höz frissen érkezett hírigazgatónő lejáratókampány-sorozatával kezdett betelni nála.

Kész röhej: még egy okunk lesz röhögni a TV2-n

Amíg nem indul el az új csatorna, nevessünk a TV2 korábbi produkcióin. Miután a Habony-művek kebelezte a kereskedelmi csatornát, azóta Andy Vajna kézi vezérlése alatt próbál úgynevezett "karaktergyilkosságokat" végrehajtani. Kevés sikerrel. "A YouTube-on már megjelent egy olyan film, amiben állítólag a Jobbik támogatja ezeket a félkatonai szervezeteket, szimpatizál velük, ilyen csuklyás emberekkel, satöbbi, erről mi a véleményed?"

Kiderült, hogy még Kökény-Szalai Vivien nevét sem sikerült megjegyeznie, és amikor Andy Vajna embere "roppant szakmaiatlan és aljas módon" előbb Pukli Istvánt, majd Juhász Pétert próbálta meg lejáratni a TV2 Tények című adásában,

"kizárólag a Fidesz-kormány elvtelen szempontjait kiszolgálva, határozottan kezdett valami ellenanyag termelődni bennem, és azt gondoltam, ha ez így megy tovább, nekem innen el kell menni"

- fogalmazott.

Friderikusz felidézte, ő, aki a hetvenes-nyolcvanas éveket a közszolgálati rádiózásban töltötte, olyat még a szocializmus évtizedeiben sem tapasztalt, mint amit ez év eleje óta bizonyos embereket lejárató akcióival a TV2 művel.