Te elégedett vagy a fürdőszobád tisztaságával? (x)

Te elégedett vagy a fürdőszobád tisztaságával? (x)

Amíg saját otthonod nem lett, te sem figyeltél oda annyira kínosan a tisztaságra? Persze nem arra gondolunk, hogy rendetlen lettél volna korábban, hanem amíg a szülői ház előnyeit élvezted, nem érezted talán annyira magadénak a problémakört.

Nincs ezzel semmi baj, hiszen mindannyian a saját magunk által elért dolgokról tudunk a lehető legjobban gondoskodni.

Ha tehát most megőrjít, hogy hosszas takarítás után is vízköves a zuhanyrózsa vagy foltos a csempe, akkor az teljesen rendben van!

Az UDOOR fürdőkádajtó csapata pedig igyekszik neked szakszerű segítséget nyújtani abban, hogyan és miként tartsd a legtisztábban a fürdőszábád!

Fontosak az alapok!

A fürdőszoba tisztaságának az egyik legfontosabb alaptétele, hogy rendszeressé kell tenni a takarítást. Ha kidolgozol egy rendszert, hogy milyen időközönként mit takarítasz, akkor egészen biztosan nem marad ki semmi a szórásból!

Persze a saját magad helyzetén könnyítesz azzal is, ha jó tárolási módokat választasz, ugyanis sokkal nehezebb úgy takarítani, hogy halomban állnak a pipereholmik, és lavírozni kell közöttük, de egy nyitott polc is elég nagy gondot tud okozni annak, aki nem szereti a porfogókat!

Érdemes szortírozni használat alapján, hogy mi maradjon elérhető közelségben, és mi az, ami mélyebbre kerülhet, mert csak ritkán használjuk.

De itt még koránt sincs vége a történetnek, ugyanis hiába takarítasz rendszeresen, ha azt nem jól teszed.

Válaszd a megfelelő eszközt és szert!

Most biztosan azt kérdezed, hogyan lehet rosszul takarítani. Mondjuk úgy, hogy nem a célnak megfelelő szereket és eszközöket használsz.

Egyre többen folyamodnak környezetkímélő házi praktikákhoz, de itt kiemelten fontos, hogy tévhiteken alapuló városi legendáknak ne ülj fel, hiszen olykor több kárt tehetsz vele a fürdőszobádban, mint amennyit használsz.

Így aztán a kólát felejtsd el lefolyótiszítóként, ahogy a szódabikarbónát is csak fertőtlenítőszerként alkalmazd, mert zsírt és vízkövet oldani biztosan nem fog.

A csempe és a fuga okozza talán a legtöbb fejtörést, és ha meg is próbálod házi szerekkel, akkor maximum a terpentin és a szódabikarbóna legyen a választottad, de talán biztosabbra mész, ha a bolti tisztítókat választod, hogy biztosan ne karcold fel a csempét és ne tedd tönkre a fugát.

Vannak persze olyan részek is, mint a praktikus fürdőkádajtó, amelyek azontúl, hogy roppant hasznosak, könnyedén is tisztíthatóak, így nemcsak biztonságot adnak, de könnyebbséget jelentenek takarítás során. Ha a te kádadon még nincs ajtó, akkor ne habozz rendelni egyet az UDOOR fürdőkádajtó csapatától!

Makulátlan tisztaság a jutalmad!

Ha a fentiek szerint jársz el, fáradozásaid nem maradnak eredménytelenek, így a tiszta fürdőszoba helyett egy még tisztább fürdőszoba fog várni, ahányszor csak beteszed a lábad.

Tedd a kezedet a szívedre, nem lesz sokkal nagyszerűbb élmény úgy frissítő zuhanyt vagy épp forró kádfürdőt venni, hogy bármerre nézel, makulátlan tisztaság fogad?

Most már csak alig pár lépésnyire vagy tőle, tedd hát meg ezt a pár dolgot, és élvezd otthonod tisztaságát!