Győzike ügyvéd helyett Orbán Viktortól kér segítséget

Győzike a Blikknek nyilatkozott arról az ügyről, hogy a NAV sikkasztással és költségvetési csalással vádolja, hónapok óta nyomoznak, vittek is el tőle autót és készpénzt, júniusban majdnem 200 milliót a széfből.

A showman most töredelmesen bevallotta, hogy

„Én még ilyet soha nem tettem, soha az életembe, hogy írjak valakinek egy levelet, hogy kérjek valakitől segítséget és úgy gondoltam kedves feleségemmel együtt, hogy nem keresünk meg ügyvédet.”

Elmondása szerint szívhez szóló levelet írtak a fent érintett személyeknek, mert őket teljesen padlóra tették, ráadásul Bea asszony szerint már le is akarják lőni férjét, ez esetben testőrt javaslunk Orbán Viktor helyett, bár ő biztos tud ajánlani valakit.

A levélben azt írja, hogy nem segítséget kér, hanem együttérzést, megértést, és „nézzék már, hogy a NAV-nak mindent lehet?”. Orbán Viktornak nem showmanként, nem Győzikeként írt, hanem emberként.

Az a baj, hogy

„a nyomozóhatóság csak jött, foglalt, nyomozott, vitt”

Igazából ez a dolguk, de engedjük el. Gáspárék rettegésben élnek, megfélemlítették őket Győző elmondása szerint.

Amúgy meg, „Gáspár Evelin diplomata, főkonzul, nagykövet” jelentsen ez bármit. A kedvenc részem az, amikor teljesen indokolatlan módon elkezdi mesélni, hogy megingott a szerelme Beával, majd mikor elvitte őt a TEK, akkor most nagy bejelentés ország világ előtt, remegő szájjal bevallva: újra szerelmes lett a feleségébe. Kiváló munkát végeztek a terrorelhárítók.

A végén még hozzáteszi, hogy gyógyszerezi magát, ha pedig kell, akkor lőjék fejbe nyugodtan, lehetőleg a Bazilika előtt, mert amit megélnek az rosszabb, mint a pokol.

Itt a Blikk videója, érdemes megnézni, remek 5 perces napindító.