Gondolt már rá, hogy vállalkozásba kezd? Világhírű startup-trénerekkel találkozhat, ráadásul ingyen

December 8-án Európa legígéretesebb startupjai közül tíz érkezik Magyarországra, és szakértők tartanak workshopokat.

December 8-án, kedden rendezik a Startup Pitching Day 2015 eseményt, amelyre Európa legígéretesebb kezdő vállalkozásai közül tíz érkezik, hogy bemutatkozzon. Az EIT Digital üzletfejlesztői csapata által szervezett rendezvényen Valner Szabolcs és Patrick Vlaskovits ingyenes workshopot is tart.

A nap a startupok izgalmas és kreatív világának megismerésén túl jó lehetőség arra is, hogy az EIT Digital Budapesttel, a pán-európai szervezet egyetlen közép-kelet-európai tagjának működésével, valamint a nemzetközi üzletfejlesztői csapat tagjaival is networkingeljenek a vállalkozó kedvűek. A résztvevőket Horváth Zoltán, az EIT Digital budapesti csomópontjának igazgatója, az ELTE Informatikai Kar dékánja köszönti.

De ki az a Valner Szabolcs és Patrick Vlaskovits?

Valner Szabolcs sikeres vállalkozó, üzleti angyal, az e-kereskedelem szakértője és accelerátor alapító. Nyolc vállalatot alapított, valamint különböző korai szakaszban lévő VC formációk megalapításában és működtetésében vett részt. Jelenleg a Digital Factory-t, a CEED Tech Fiware accelerator csoport tagját vezeti.

Patrick Vlaskovits vállalkozó, a New York Times népszerű szerzője, growth hacking technika szakértője, aki eddig mintegy 500 startupot mentorált. 2015 nyarán Európa-szerte turnézott a growth hackingről és a full stack marketingről szóló, széles körben elismert egynapos workshopjával. (A growth hacking lényege: a startupokat a hagyományos vállalkozásoktól az (is) különbözteti meg, hogy azoknál sokkal gyorsabban szökkennek szárba, és ezt javarészt growth hacking technikákkal teszik. A full stack marketing pedig lefed mindent marketingeszközt, amelyet egy startupnak használnia kell ahhoz, hogy a huszonegyedik században működőképes legyen.)
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a részletes program pedig itt található.