Gyermekklinikának gyűjtenek adományt a Fradi-ultrák

Szurkolótársaink!

Hagyományainkhoz hűen idén is megrendezzük karácsonyi adománygyűjtésünket, mellyel beteg gyermekeket és gyermekkórházakat szeretnénk majd támogatni, főként a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát.

Mind tárgybeli, mind pénzbeli adományokat szívesen fogadunk, a tárgyi adományok közül leginkább az újszerű játékoknak, plüssállatoknak, könyveknek tudnánk hasznát venni, illetve szükség lenne kis kiszerelésű gyümölcslevekre, csokoládéra-nápolyira (cukros és cukormentes egyaránt), gyümölcsökre és bármilyen kisebb-nagyobb ajándéktárgyra, amivel a gyerekek arcára mosolyt csalhatunk.

A pénzbeli adományokból idén is megvesszük a kórház számára azokat a szükséges eszközöket, amiket önerőből nem tudnak beszerezni és amelyre a működésükhöz nagy szükség van. Természetesen ha van olyan, aki a szükséges dolgok közül bármit fel tudna ajánlani, azt is örömmel fogadjuk.

Ezek az eszközök az alábbiak:
– 6 db mikrohullámú sütő
– 1 db villanyrezsó
– 3 db hajszárító
– 2 db hűtőszekrény (max. 160 literes)
– infúziós pumpák
– pulseoximeter
– 1 db polcos mélyhűtő

Sajnos támogatást szinte egyáltalán nem kap a kórház, így nem tudják megvenni a fent felsoroltakat, csak segítséggel.

Mivel a tavalyi évben nagyon jól sikerült az első ízben megtartott Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül jótékonysági focitorna, így ebben az évben is megrendezésre kerül, a torna részleteiről a későbbiekben fogunk tájékoztatást adni.

Addig is kérünk Titeket, hogy minél több helyen osszátok meg felhívásunkat, gyűjtsétek az adományokat és lehetőségeitekhez mérten támogassátok a kezdeményezést az alábbi számlaszámon:

Kovács László
Unicredit Bank
10918001-00000025-95930003
SWIFT: BACXHUHB
IBAN: HU 27109180010000002595930003

A megjegyzésben kérjük tüntessétek fel: „karácsonyi adománygyűjtés”.

Bármilyen kérdésetek lenne a fentiekkel kapcsolatban, írjatok nekünk agmadomany@gmail.com e-mail címre.

Mutassuk meg idén is, hogy együtt nagy dolgokra képes a Fradi-család!

Köszönjük Nektek előre is,

GM ’95