Gyöngyösi: Az Orbán-kormány terve már elkezdődött, és mi szóltunk előre

Gyöngyösi: Az Orbán-kormány terve már elkezdődött, és mi szóltunk előre

A Fidesz ázsiai, muszlim migránsmunkások százezreit telepítené Magyarországra - figyelmeztet a Jobbik. A párt elnöke és EP-képviselője szerint az orbáni korrupció miatt nem jönnek az EU-s pénzek, ezért azonnal csatlakozna az Európai Ügyészséghez.

A folyamat már elkezdődött és mi szóltunk előre

- olvasható a Jobbik-Konzervatívok mai Facebook-posztjában. A bejegyzés Gyöngyösi Márton pártelnököt idézi, aki szerint

"a kormány a Fidesz-közeli cégek toborzásával hozzá is látott veszélyes tervének megvalósításához: ázsiai, muszlim migránsmunkások százezreit telepítenék hazánkba, lecserélve a magyar munkaerőt, letörve a béreket, hosszú távon megbontva hazánk kulturális egységét!"

Mi, Jobbik-Konzervatívok elutasítjuk a migráció minden formáját, legyen az migránskvóta vagy a fideszes kormány által betelepítendő migránsmunkás! Ázsiai migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak!

- áll a bejegyzésben.

Az orbáni korrupció miatt nem jönnek az EU-s pénzek

Az Orbán és strómanjai, családtagjai nevével fémjelzett rendszer Európa legkorruptabb rendszere, aminek következményeit egy egész ország lakossága nyögi. Az uniós források is azért nem jönnek, mert Orbánék - a strómanokon keresztül - ellopják azokat!

- hívta fel a figyelmet hétfői Facebook-bejegyzésében Gyöngyösi Márton. A párt elnöke és EP-képviselője emlékeztetett: "a Transparency International korrupciós listáján idén Magyarország már megelőzte Bulgáriát, így Kelet-Timorral, Burkina Fasóval és a Salamon-szigetekkel áll egy szinten, mint Európa legkorruptabb országa."

Mi, Jobbik-Konzervatívok azért dolgozunk, hogy ennek a korrupcióra, kizsákmányolásra épülő rendszernek véget vessünk! Első lépésként haladéktalanul csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez!

- rögzítette Gyöngyösi Márton.

(Címlapkép: Orbán Viktor a parlamentben - Béli Balázs/Alfahír)