Gyöngyösi: „Deutsch Tamás olyan a Fideszben, mint a lekváros bukta vége, ahol már se lekvár, se íz”

Gyöngyösi: „Deutsch Tamás olyan a Fideszben, mint a lekváros bukta vége, ahol már se lekvár, se íz”

A Jobbik-Konzervatívok elnöke szerint nagy baj lehet a Fideszben, ha már Deutsch is listavezető lehet.

„Ahogy egy kőfideszes ismerősöm mondta: Deutsch Tamás olyan a Fideszben, mint a lekváros bukta vége, ahol már se lekvár, se íz...” - írja friss, csütörtöki Facebook-bejegyzésében Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és EP-képviselője.

A konzervatív párt EP-képviselője szerint kétségtelen, hogy Deutsch Tamás illusztris pályafutást tudhat maga mögött: 1998-ban ő volt a kormány bukott diákja, akinek még diplomát sem sikerült szereznie, úgyhogy először ki kellett járnia az iskolát, hogy egyáltalán miniszter lehessen. Sportminiszterként aztán a beléptetőkapus botránnyal sikerült észrevetetnie magát - írja Gyöngyösi.

EP-képviselőként pedig övé lett az a „dicsőség”, hogy olyat mondott Manfred Webernek, amiért rögtön kirúgták a Fideszt az Európai Néppártból. Orbán meg azóta is csak keresi a nemzetközi partnereit

- olvasható a Jobbik-elnök posztjában.

„Vannak persze későn érő típusok, illetve olyan emberek, akiknek sokáig tart, míg a tehetségükre fény derül. Lehet, hogy Deutsch Tamás is közéjük tartozik… De azért nagy baj lehet a Fideszben, ha már Deutsch is listavezető lehet"

- zárta sorait Gyöngyösi Márton.

(Címlapkép: Facebook)