Gyöngyösi szerint Navracsics hazudott: Semmilyen EU-s pénz nem fog Magyarországra jönni, le kell mondania

Gyöngyösi szerint Navracsics hazudott: Semmilyen EU-s pénz nem fog Magyarországra jönni, le kell mondania

A Jobbik elnöke és EP-képviselője úgy érvelt, a miniszter több mint egy éve hazudozik arról, hogy jól haladnak a tárgyalások, miközben szó sincs semmiféle tárgyalásokról az Orbán-kormány és az EU között.

Navracsics hazudott. Semmilyen uniós pénz nem fog Magyarországra jönni

- fogalmazott szerdai Facebook-bejegyzésében Gyöngyösi Márton. A Jobbik-Konzervatívok elnöke, EP-képviselője hozzátette: az Európai Parlamentben két uniós biztos jelentette ki egyhangúan, hogy szó sincs semmiféle tárgyalásokról az Orbán-kormánnyal, a helyzet tavaly óta nem változott, így pedig nem fognak uniós források érkezni sem a közeli, sem a távolabbi jövőben.

Az ellenzéki politikus magyarázata szerint

ennek az oka egyszerűen az, hogy a többi uniós tagállamnak nem tetszik, hogy a Fidesz az EU-s pénzeket lenyúlja, az embereknek meg nem jut belőle semmi. Igazuk van? Igazuk van.

"Navracsics Tibor több mint egy éve hazudozik arról, hogy jól haladnak a tárgyalások, és nemsokára érkeznek a pénzek. Hát, most lebukott. Itt lenne az ideje annak is, hogy legalább egykori polgári mivoltának romjait megmentse és lemondjon, amiért a szemünkbe hazudott, és tudatosan félrevezetett minket

- érvelt Gyöngyösi.

persze nyilván nem fog, hiszen a Fidesz ezekre a képességekre épül, a szavazótábor egy része meg úgy tűnik, élvezi, ha bolondnak nézik

- zárta szavait Gyöngyösi Márton.

(Címlapkép: Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter sajtótájékoztatót tart az uniós támogatásokról az InterContinental Budapest hotelben 2023. október 3-án. MTI/Bruzák Noémi)