Gyöngyösi: Az Orbán-rezsim által képviselt béke "az akasztófák és a jeltelen sírok békéje"

Gyöngyösi: Az Orbán-rezsim által képviselt béke "az akasztófák és a jeltelen sírok békéje"

A Jobbik-Konzervatívok vezetője szerint abban az országban, amely 1956-ban egymaga szembeszállt az egész szovjet hadsereggel, ma ismét a Kreml bábjai vannak hatalmon.

"Európa a biztonságunk!

Sajnos vannak politikusok, akik bizony az orosz terrort közelebb érzik magukhoz, mint a szabad világot. Ez pedig Orbán Viktor, és rezsimje, akik egyre nyíltabban dolgoznak azon, hogy a moszkvai érdekeket kiszolgálva bomlasszák az Európai Uniót, majd pedig hazánkat letérítsék arról az európai útról, amelyért oly sok magyar áldozta életét történelmünk során. Mert mondjuk ki nyíltan, hogy erről van szó: a Fidesz célja tönkretenni, és elárulni Európát, majd kivezetni Magyarországot az EU-ból, hogy aztán korlátlanul uralkodhassanak, orosz segítséggel. 

Abban az országban, amely 1956-ban egymaga szembeszállt az egész szovjet hadsereggel, ma ismét a Kreml bábjai vannak hatalmon. És pontosan úgy is beszélnek, mint szellemi elődeik:

az a béke, amit ők képviselnek, az november 4-e békéje, az akasztófák és a jeltelen sírok békéje"

- fogalmazott hétfői Facebook-bejegyzésében Gyöngyösi Márton. A Jobbik-Konzervatívok elnöke és EP-képviselője végül kiemelte:

Mi nem elhúzódó háborút, hanem mihamarabbi és valódi békét akarunk, ehhez pedig azt kell: Oroszország vonuljon ki Ukrajna területéről!