Gyöngyösi elpostázta Orbán konzultációját az EP-képviselőknek, amiket aztán Deutsch fog megszámolni

Gyöngyösi elpostázta Orbán konzultációját az EP-képviselőknek, amiket aztán Deutsch fog megszámolni

Az angol nyelvű konzultáció kísérőlevelében a Jobbik elnöke arra kérte az EP-képviselőket, hogy a kitöltött papírt Deutsch Tamás postaládájába dobják majd be, így akár hétszáz levelet is kaphat a fideszes politikus.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke, európai parlamenti képviselője közösségi oldalára feltöltött videójában számolt be arról, hogy személyesen "postázta el" az összes EP-képviselőnek az Orbán-kormány által indított, az Oroszországgal szembeni szankciókat elutasító úgynevezett nemzeti konzultációját. 

Az angol nyelvű konzultáció kísérőlevelében arra kérte a képviselőket, hogy a kitöltött papírt Deutsch Tamás postaládájába dobják majd be, így akár hétszáz levelet is kaphat a fideszes politikus. (A videóból kiderül, hogy valóban vannak hagyományos postaládái az EP-képviselőknek, így könnyű lesz Deutsch Tamás számára kézbesíteni a konzultációkat). 

Gyöngyösi Márton egyébként a nemzeti konzultáció kapcsán úgy fogalmazott, hogy a Fidesz ezzel hülyíti a magyar embereket. 

"A fideszesek azt gondolták, hogy Európában senkinek nem fog feltűnni, hogy ők mit is művelnek Magyarországon. Ma már itt az Európai Parlamentben mindenki tudja, hogy a Fidesz az oroszok szekértolója, egy korrupt bagázs, ami lenyúlja a pénzeket, és rabszolgasorba taszítja a magyarokat"

- hangsúlyozta a jobbikos politikus. 

Deutsch Tamásnak pedig azt üzente, miután a konzultációkat eljuttatta az EP-képviselőknek:

"Úgyhogy Tamás, készülj, a napokban lehet, hogy több leveled fog érkezni a szokásosnál."