Győzike nagyobbik lánya: magyar vagyok, annak születtem, itt kell érvényesülnöm

A szüleim nem lopták szét az országot, mint egy-két képviselő.

Evelin beszélt arról, hogy annak idején az általános iskolában állítólag nagyon csúnyán elbánt vele a saját osztályfőnöke, a tanár mindenki előtt lecigányozta, „betett” neki ahol tudott. Evelint többek között az vigasztalja, hogy ezután Luxemburgban francia nyelven, üzleti területen tanult, de más neves intézményekben is megfordult. Ráadásul Magyarországon is jó osztályzatokat kap.

Hisz az eleve elrendeltetésben, a sorsban, abban, hogy ettől a felettes erőtől kaphatunk ezt is, azt is.

Neki ez jutott. A mindennapi sovinizmustól azonban sajnos a mai napig nem szabadult meg.

„Szörnyű, hogy mennyire gyűlölnek engem és a családomat a kommentelők, a rasszizmus is előjön mindig”

– panaszolta el a hír24.hu-nak adott mélyinterjújában. Ezzel szemben a másik véglet szerinte az, hogy az Instagramon majdnem 46 ezer követője van. Kiderült, hogy a fogyásba úgy belejött, hogy tanácsokat is ad már a táplálkozás és a mozgás területén. Fiús lány, szereti a kocsikat, saját erőből akar luxusautóparkot. Hozzátette:

"Ha van rá lehetőség, hülye lennék nem élni vele."

Nem lesz könnyű, mert nincs milliárdos pasija, azt csak az apja, Győzike kamuzta poénból. Egy komoly párkapcsolata van, de elképzelhetőnek tartja, hogy lezárja azt. Ismerkedni azonban nehezen tud, pontosabban azt mondja, hogy őt nem akarja megismerni senki. Egyszóval: fiúk, lányok, hajrá! – de csak tapintatosan, mert Evelin nehezen hiszi el, hogy létezik érdek nélküli barátság, biztos sokat csalódhatott.

A lényeg az, hogy a legfontosabb számára azonban még mindig a család, sokat van velük, hétvégente általában mindig. Nem akar kivándorolni. Gáspár Evelin egyenesen, határozattan kijelentette:

„De nem akarok külföldön dolgozni. Magyar vagyok, magyarnak születtem, itt kell érvényesülnöm előbb”

Tesz is azért, hogy jobb legyen ez a hely, 2012-ben még azt mondta:

„a szüleim nem lopták szét az országot, mint egy-két képviselő”

– tehát körülbelül már 18 éves fellépett a korrupció ellen, nem nyugodott bele abba, mint sokan mások. Az interjú szavai szerint tehát

a honleány a sors, a család, a haza hármas értékrendje szerint él,

fityiszt mutat a mutyivilágnak. Mindehhez azt hiszem, hogy gratulálhatunk neki. Nyilván neki nem annyira nehéz ez a nagyobb anyagi biztonság miatt, de manapság amikor kényszerűségből vagy egyéb okokból egyre többen szülőföldjük elhagyására kényszerülnek, a legnagyobb kaland itthon maradni.

Jó tudni, hogy kikkel osztozhatnak a Magyarországon élők ebben a kalandban.