Gyurcsány szükségét érezte, hogy évet értékeljen

Mi pedig még sajnálatos módon még hírt is adunk róla. A lényeg: nem szakadt rá a plafon a DK-ra.

A volt miniszterelnök szerint vissza kell adni az iskolát a gyerekeknek, a pedagógusoknak, a szülőknek és a településeknek.
 
A Gyurcsány-párt elnöke a "Sokak Magyarországa" című, februárban bemutatandó programjából részleteket idézve az oktatás, a kultúra és a művészet világát nevezte az ország legfontosabb kezelendő problémájának, amelyet szerinte az egészségügy rendbetételének kell követnie. Oh.
 
Szerinte Magyarország legfőbb érdeke és célja nem a kevesek gazdagodása (:DDDDD - a szerk.), hanem a sokaság felemelése és új távlatok kinyitása. A DK egy olyan világot ajánl, amelyben a tisztesség, a felemelkedés az előremenetel alapja, nem a bűn, az árulás, a lopás - jelentette ki, és
 
állítólag nem röhögte el magát közben.
 
A Jobbik már reagált is erre a gyöngyszemre, még hozzá imigyen:
"A Jobbik szerint pofátlanság, hogy épp a közvagyonból milliárdossá vált Gyurcsány Ferenc teszi szóvá a fideszes haverok ugyanilyen módszerekkel történő meggazdagodását. A Fidesz-kormány elszámoltatásának bukását pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ez az ember még mindig szabadlábon van."
Szerencsére a Fidesz sajtóosztály is szükségét érezte, hogy megszólaljon, ha már az elszámoltatással kicsit le vannak maradva:
Gyurcsány Ferenc ma is világossá tette, hogy ő be akarja telepíteni a bevándorlókat és nem támogatja a kormány terrorellenes javaslatát sem, amellyel meg tudjuk védeni a magyar embereket a terroristáktól.
Ha a Brüsszelből fizetett Gyurcsány Ferencen múlna, itt is Brüsszel bevándorláspárti politikája valósulna meg, amellyel veszélybe sodorná a magyar embereket és a magyar nemzetet. Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb kormányzását követte el, ma is milliárdokat tesz zsebre az MSZP-SZDSZ kormány alatt intézett privatizációival, miközben a magyar családoktól mindig csak elvett és csökkentette a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók fizetését is.