Ha látni akarod a háború igazi arcát, ezt a videót nézd meg!

Ezt a felvételt nem fogod látni a tévékben, nem kerül a mértékadónak tartott portálok címlapjára.

Ne a híradókra figyelj, ahol két elvonuló tankot, meg egy valahová, az ismeretlen messzeségbe lövő ágyút láthatsz. Nézd meg, hogy azok a lövedékek hova csapódnak be. Nézz a szemébe azoknak, akiknek szilánkokra robbantja az életét! Ne az egymásra mutogató öltönyösök süketelését hallgasd! Hanem ezeket az embereket, akik annak a pokolnak a kellős közepén élnek  amit amazok csináltak - az otthonukból.
 
Ezt a felvételt nem fogod látni a tévékben, nem kerül a mértékadónak tartott nagyonfüggetlen portálok címlapjára. Ahol az ő segélykiáltásukat majd elintézik egy legyintéssel : "putyinista propaganda". Mert ebben a médiában csak az ukrán szenvedés, az ukrán nélkülözés létezik - az oroszok panaszát itt még meghallani is tilos.

Ha pár napra leáll a gázszállítás Ukrajnába, az felháborító, aljas árulás, amelyre az újságírók halált megvető bátorsággal világítanak rá. Ha Donbaszban hónapok óta nem folyósítják a nyugdíjakat, ha blokád alá vesznek egész országrészeket, ha ott emberek tízezrei éheznek és fáznak - az háború velejárója, kellett nekik lázadozni, meg putyinistának lenni! Ahol a bombázott Mariupolt napokon át siratták, ott ezeknek az embereknek a könnyei számára nem lesz egy bekezdésnyi hely sem.
 
Nézd meg ezt a videót, és döntsd el, megérdemli-e ezt a sorsot bárki? Döntsd el, hogy tényleg annyira fekete-fehér-e ez a történet, ahogyan a média 90%-a láttatja? Döntsd el, mi a fontosabb: a nemzetközi jog, a szent és sérthetetlen területi integritás, vagy az, hogy ennek az őrületnek valahogy vége legyen már? Nézz farkaszemet a háborúval, és döntsd el, akarod-e?