Habony Árpád Ibizán partizott egy kőkeményet

A fényűző esteken aranybékából szívják ki az eledelt a vendégek, miközben alulöltözött hölgyek lengén szórakoztatják a népet.

A felvételen egy elég húzós partit kínáló szórakozóhely képe tűnik fel, ahol beszámolók szerint olyan mókát is találhat az ember, amilyet a sarki Ilona presszó vendégei még korhatáros filmekben sem láttak soha.

Lám, így szórakoztatják a minőséginek gondolt ellátásra vágyó, jellemzően fehér kigombolt ingben kábult tekintettel szipogó pénzes férfiakat. Meg Habony Árpádot, mert hogyha jól figyelünk, valóban ott van e rejtélyes úriember. Kiemelve:

Van, ami még egy érvényes amerikai vízumnál is szebb, szinte már szemet kápráztató:

Egy névtelenül nyilatkozó budapesti vállalkozó az ibizai szórakozóhelyet a következőképpen írta le a 444.hu-nak:

„A csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak. Nem tudod, mekkora sor állt a wc előtt és senki sem pisilni akart.”

Keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő újságírói kérdésre válaszolva elmondta:

a jogi kérdésekkel egyenértékű az erkölcsi kérdése is ennek az ügynek, hiszen Habony Árpád, akit ebben a videóban luxuskörülmények között, „furcsa arckifejezésekkel” lehet látni, Orbán Viktor közvetlen környezetéhez tartozik, a miniszterelnök tanácsadója.

Hozzátette:

„Ilyen emberekkel veszi körbe magát Orbán Viktor, ilyen emberek adnak neki tanácsokat, és ilyen emberek tanácsa alapján irányítja az országot.”

Szilágyi György szerint az a kérdés:

Vajon Habony Árpád milyen tanácsokat tud adni Orbán Viktornak az egyszerű, munkából és bérből, fizetésből élő emberekkel kapcsolatban, amikor ő ilyen körülmények között éli a világát?”.