Habony-ügy: lopással gyanúsítja a PM szóvivője az Együtt elnökét

Barabás csalódott, mert Szigetvári Viktor a közös múlt ellenére nem volt figyelmes.

A Hallgatói Hálózat egykori önkéntese és a Párbeszéd Magyarországért újbudai politikusa, a PM szóvivője a jelek szerint azzal vádolta meg az Együtt vezérét, Szigetvári Viktort, hogy lopott. Egész pontosan egy kezdeményezést, ami a Fideszhez köthető Habony Árpád vagyonosodási vizsgálatára irányult. Barabás közösségi oldalán kijelentette:

„Hallom, Szigetvári Viktor és az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Habony Árpád ellen. Nem tudom, szólt-e nekik valaki, hogy én ezt már kb. 2 hónapja megtettem. Dehát jótól lopni nem szégyen.”

Barabás több követője szerint elszállt önmagától, a PM politikusa viszont nem így látja, a hozzászólásokra felelve kifejtette, hogy szerinte „vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezni és ezt saját ötletként eladni, minimum furcsa,ha egyszer mar más megtette.” Hozzátette: „Én valahogy úgy éreztem, az Együtt és a PM között ennél nagyobb az odafigyelés, már csak a közös múlt miatt is. De lehet, hogy tévedtem.”

„Nincs nyoma annak, hogy a miniszterelnöki tanácsadónak bármely tevékenységéből jövedelme származna, ennek ellenére drága autókkal száguldozik, és félmilliós táskákat villant” – írta korábban az Együtt, a PM korábbi szövetségese, amely a NAV-hoz fordul Habony Árpád meggazdagodása ügyében.