Hajrában mentett pontot a Loki

A Debrecen a hajrában szerzett góllal 1-1-es döntetlent ért el a Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

A döntetlennel a Ferencváros egy ponttal előzi meg a tabellán a harmadik MTK-t. A Ferencváros kezdte jobban a meccset, Thomas Doll tanítványai nagy iramban futballoztak, agresszíven letámadták a debrecenieket, s lendületesen fordultak támadásra. A hazaiak góljára nem is kellett sokáig várni, Pavlovic egy szöglet utáni fejesből már a 19. percben betalált. A folytatásban sem tudta átvenni a meccs irányítását a DVSC, melynek helyzete sem volt az első félidőben.

A fordulás után aktívabbá vált Kondás Elemér csapata, a hazaiak azonban sokat mozogva védekeztek, remekül zárták le a területeket, így csak szenvedett a tavalyi bajnok gárda. A Ferencváros elsősorban kontrákból veszélyeztetett, ám lehetőségeit elhibázta, az utolsó pillanatokban pedig Bódi Ádám egy bal oldalról, az alapvonal közeléből elvégzett szabadrúgást gyönyörűen a hosszú felső sarokba lőtt.