Provokátorok skandálták a keresztényellenes rigmusokat?

A Jobbik alelnök szerint a Szent Korona ellen is ők uszíthattak.

A Jobbik alelnöke szerint az ilyen kiélezett és visszás közéleti helyzetekben mindig érdemes föltenni magunknak a kérdést: vajon kinek áll érdekében, hogy ilyen jelenetek játszódjanak le?

"Meggyőződésem, hogy ezek a nemtelen támadások, gyalázkodások direkt provokációk, amelyek éppen a lényegről kívánják elvonni a figyelmet"

- fogalmazott a képviselő, aki hozzáteszi: a Jobbik és a tüntetők épp a családok védelmében lépnek fel.

"De melyik tisztességes anya, apa vagy gyermek lenne képes arra, hogy éppen Karácsonyt gyalázza, vagy annak szimbólumait támadja?"

- teszi fel a költői kérdést Hegedűs Lorántné, aki szerint "minden ilyen jellegű aljas cselekedetet egyértelműen el kell ítélnünk".

A jobbikos képviselő szerint a provokátoroknak épp az a célja, hogy "taszító megnyilvánulásaikkal megpróbálják ellehetetleníteni" a keményen dolgozó kisemberek érdekeiért való méltóságteljes kiállást.

Ezzel pedig szerinte azokat szolgálják, akik épp önös érdekből árulják el magyar honfitársaikat és az ország keresztény jövőjét.

Bayer Zsolt is a tüntetők ellen szervezkedik

"Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből"- ezzel a felütéssel üzent hadat a kormánypártok kedvenc házitrollja az "őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenproliknak", az "ennek örvendező médiageciknek", a "soros-csicskáknak", "mama kedvenceinek" és "fröccsöntött forradalmároknak"."Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk!"- hangzik a nyilvánvalóan a békemenetre utaló felhívás, Bayer pedig többször is kihangsúlyozza a szövegben: "Készüljetek!"