Hideg, nyirkos szmötyivel indul a hét

Vasárnap felhős, borús, párás, ködös lesz az idő. Ez önmagában is elég rosszul hangzik, hát még akkor, ha hozzávesszük, hogy reggel 0 fok lesz, de délutánra is maximum négy fokra "melegszik" fel az idő. Nagyon úgy fest, hogy karácsonykor az országban egyedül a karácsonyfa szaloncukrai és égői jelentik majd a színeket.

Ha ez bármi is segít, akkor közöljük: front - avagy ahogyan újabban mondják "fronthatás" nem várható, jelentsen ez bármit is (vagyis: a frontra nem foghatjuk rá a másnapos fejfájást). Ha valaki azt gondolná, hétfőn jobb lesz, hát nem lesz. Amúgy is milyen legyen egy hétfő? Annak bizony nyirkosnak, szürkének kell lennie. Viszont cserébe jön egy kis szél, hogy még inkább fázzunk a nagykabát alatt, de legalább kifújja a szmogot valamelyest, így talán van arra sanszunk, hogy ne fulladjunk bele az autók szmogjába.
 
De fő a pozitív szemlélet! Nyugaton a köd és a felhők is felszakadozhatnak, szinte már strandidő lesz: 9 fokig melegedhet ott az idő.

Később már szinte kényeztetni fognak minket az égiek: kedd-szerda környékén az ország déli és nyugati részén még a nap is kisüthet, 10 fok is lehet azokon a területeken. De nem járt mindenki ilyen jól: nem úgy az ország többi részén: felhők, ború, pára, 2 fok. Csütörtökön hasonlóképpen, a derültebb részeken 11 fok, de alapvetően nyirkos és borús marad az idő. Igen, karácsonykor is.