Horgászbottal és íjjal is lehet támogatni a meghurcolt székelyeket

Sorra rendeznek az anyaországban is jótékonysági rendezvényeket, hogy a koncepciós eljárásban szükséges tisztességes és kielégítő védekezés költségeit lehetőség legyen fedezni. 

Beke István és Szőcs Zoltán házi őrizetben várja, hogy győzzön az igazság a székely autonómiatörekvés eltiprása érdekében indított ún. terrorvád ügyében. Nemrég az N1TV készített egy riportot a koncepciós eljárásról, amelyben egyikük el is mondja, hogy mi történt velük eddig és mi várhat rájuk.
 
 
A székely hazafiak a lelki támogatás mellett anyagi segítségre is szorulnak, hiszen a román közvélemény érdeklődésének homlokterébe került ügy embert próbáló feladat állítja az ügyvédeket is. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom az erején felül segíti őket, de szükség van a székely autonómia ügye iránt elkötelezett, nemzetben gondolkodó magyar emberek segítségére is
 
Ezért rendezi meg például a hétvégén a Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinete és Hagyományőrző Tagozata azt az íjászversenyt, amelyről mi is hírt adtunk, és amelynek bevétele Székelyföldre fog eljutni. És ezért kerül sor például a HVIM Pest megyei régiójának szervezésében szeptember 11-én egy jótékonysági íjász- és horgászversenyre is Veresegyházon. 
 
 
Ez utóbbinak a részletei a vármegyések régiós oldalán olvashatóak, ahol ott áll az ezeknek a nehéz időknek nagy tanulságául szolgáló mondat: Bajban ismerszik meg a barát!